Baby baby baby……

Wij zijn er klaar mee, echt waar. Onze beider gezinnen zijn voor de volle 100% compleet. Met in het ‘assortiment’ onder andere een stoere tienerzoon, 2 lieve meiden van zeven-en-een-half, een prachtkleuter van 5 én als bonus een zeer eigenwijze en ondernemende peuter kunnen wij gerust zeggen: this is it!

Uiteraard slaan onze harten nog altijd een slagje sneller bij het zien van snoezige kleine babymensjes, maar voor ons allebei is dit niet genoeg reden om nog een keer overstag te gaan. Of misschien toch wel….??

Op ons laatste ‘snoepreisje’ naar Parijs, waar wij elk jaar een paar dagen doorbrengen om de leukste en nieuwste lifestyle hebbedingetjes te ontdekken, zagen we ze voor het eerst: de meer dan schattige baby jumpsuits van Snurk Horizontal Wear. Ze zijn zo onweerstaanbaar, je zou er bijna opnieuw 9 maanden zwangerschap voor over hebben.

Untitled design (1)

De jumpsuits uit de Horizontal Wear collectie van Snurk zitten perfect als romper, en op een zonnige zomerdag is het een heerlijk pakje om te dragen naar het strand of om te spelen in de tuin. De fotoprints van o.a. varkentjes, dino’s, veldbloemen, badminton shuttles en snoepjes op een gebroken witte achtergrond maken deze rompers tot een echte eyecatcher!

Ze zijn verkrijgbaar in de maten 50-56 tot en met 74-80 en gemaakt van zachte stretchkatoen, wat zorgt voor extra comfort voor het tere huidje van je baby.

Ondanks de hoge schattigheidsfactor van deze lijn hebben we toch besloten onze gezinnen niet verder uit te breiden. Gelukkig voor ons zijn er een aantal vriendinnen die deze stap nog wel een keertje zetten, waardoor er genoeg te knuffelen overblijft!

Heb jij nou wel zo’n lief klein babietje of verwacht je binnenkort een kleine spruit? Dan is dit misschien wel het ultieme cadeau om te krijgen of zelf te kopen. Wedden dat je, net als wij, ook op slag verliefd wordt?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s