Over ons

over-ons-website

Soms ontmoet je iemand en krijg je het gevoel elkaar al jaren te kennen. Je blijkt dezelfde dingen leuk te vinden en hebt aan één woord genoeg. De start van een heerlijke vriendschap, en het begin van Zizi & Mala….

Via onze dochters, die in 2013 klasgenootjes en vriendinnen werden, kwam het regelmatig tot een gezamenlijke cappuccino. Tijdens één van die overheerlijke Italiaanse koffiemomentjes ontstond het plan om ‘ooit een keer iets samen op te zetten’. Het begon als ‘vaag en ver weg’, maar al snel stroomden we over van de meest uiteenlopende ideeën. Inmiddels zijn al onze hersenspinsels in een passend jasje gegoten en zijn wij de trotse eigenaars van onze eigen online lifestylewinkel voor hippe kids, Zizi & Mala.

Samen speuren wij naar de leukste lifestyleproducten en hippe hebbedingetjes, speciaal voor jou en je kids. Ben je op zoek naar een mooie lamp of decoratie voor op de kinderkamer? Of wil je nog net even dat leuke verjaardagscadeautje scoren? Wij helpen je graag!

Daarnaast delen we via dit blog onze belevenissen als ondernemende mama’s en geven we de leukste tips & ideeën op het gebied van speelgoed, interieur, kids, vrolijke DIY’s, reizen en lekkere recepten (om het tafelen met je kids tot een feestje te maken).

Veel leesplezier!

Liefs van Petra & Patrice